Harjaristikko

Ota yhteyttä

Mittatarkka harjaristikko juuri tarpeidesi mukaan Tampereella ja Pirkanmaalla

Harjaristikko on kattoristikoista yleisin. Harjaristikoita käytetään asuinrakennuksissa (omakotitalo, rivitalo, kerrostalo), liikerakennuksissa sekä auto- ja teollisuushalleissa. Kattoristikko venyy varsin suuriin rakennuksiin oikein tuettuna. Kaikki Pirkanmaan Ristikon tuottamat kattotuolit tehdään mittatarkasti, mitoitettuna juuri sinun rakennustarpeidesi mukaan.

Harjaristikon toimituksen yhteydessä saat myös siihen liittyvät ristikkokuvat ja kaikki laskelmat viranomaisia varten. Kattoristikon mitoituksessa huomioon otettavia asioita ovat mm. ristikkoon vaikuttavat kuormat, kuten lumen määrä sekä ristikon eri mitat. Kattoristikon mittaamisessa ja mitoituksessa auttaa pääsääntöisesti kohteesi vastaava rakennesuunnittelija, jolta saat niin mitta- kuin kuormitustiedot. Mittaamisen tukena voit käyttää myös luomaamme ristikkokaaviota. Neuvomme tarvittaessa kaikissa kattoristikoihin liittyvissä ongelmatilanteissa.

Toimitamme tilaamanne tuotteet sopimuksemme mukaisesti ja sovitussa aikataulussa. Palvelemme asiakkaitamme kattavasti koko Pirkanmaan alueella, muun muassa näillä paikkakunnilla: Lempäälä, Ylöjärvi, Nokia, Sastamala, Orivesi, Kangasala, Pirkkala, Akaa, Toijala, Viiala ja Valkeakoski. Toimitamme kattoristikoita säännöllisesti myös esimerkiksi pääkaupunkiseudulle, Satakuntaan ja Jyväskylään.

Puinen harjaristikko

Nostopalvelu harjaristikolle

Kun tilaat harjaristikot toimitettuna suoraan rakennuspaikalle, voidaan toimitukseen liittää tietyin ehdoin myös nostopalvelu. Kysy nostopalvelusta lisää tilauksen yhteydessä!

Tarjouspyynnön lähettäminen ei sido vielä mihinkään. Otamme teihin yhteyttä tarjouksen tai lisätietopyynnön merkeissä!

Tulostettavat ristikkokaaviot > Ristikoiden asennus- ja tuentaohje

Pyydä tarjous harjaristikosta

Täytä alla olevaan lomakkeeseen kaikki tarvitsemamme tiedot ja lähetä tarjouspyyntö. Näin pystymme antamaan tarkan tarjouksen nopeasti.