Käyttöullakollinen ristikko

Tilaa käyttöullakollinen ristikko mittatarkasti juuri sinun rakennukseesi

Kun rakennukseen halutaan kätevää säilytystilaa ja kaikki neliöt hyötykäyttöön, on käyttöullakollinen ristikko hyvä valinta varastointiratkaisuksi. Käyttöullakkoristikon tuoma tila on tarkoitettu puhtaasti varastotilaksi, eikä sitä voi jälkikäteen muuttaa enää huonetilaksi.

Pirkanmaan Ristikon tekemät kattotuolit ja kattoristikot tehdään aina mittatarkasti, juuri sinun rakennukseen ja tarpeisiisi suunniteltuna.

Kaikkien käyttöullakollisten ristikoiden mukana tulee siihen liittyvät ristikkokuvat sekä laskelmat viranomaisia varten. Kauttamme saat neuvontaa kaikkiin kattoristikoihin liittyvissä ongelmatilanteissa.

Nostopalvelu käyttöullakkoristikolle

Tilaamalla käyttöullakkoristikolle toimituksen rakennuspaikalle, voidaan toimituksen yhteyteen lisätä tietyin ehdoin myös nostopalvelu. Mikäli tarvitset nostopalvelua, kysy lisätietoja tilauksen yhteydessä!

Tarjouspyynnön lähettäminen ei sido vielä mihinkään. Otamme teihin yhteyttä tarjouksen tai lisätietopyynnön merkeissä.

Tulostettavat ristikkokaaviot > Kattoristikoiden asennus- ja tuentaohje

Pyydä tarjous käyttöullakkoristikosta

Käyttöullakon rakentaminen käyttöullakkoristikkoa hyödyntäen

Käyttöullakko voidaan rakentaa yhtä hyvin niin rivitaloon kuin omakotitaloonkin – miksipä ei myös autotallin päälle, mikäli käyttöullakko otetaan mukaan suunnitelmiin heti autotallin rakennusvaiheessa. Etenkin omakotitaloasujille on varmasti tuttua kalusteiden ja käyttötavaran kertyminen, jolloin uutta taloa rakentaessa kannattaa harkita käyttöullakkoristikkoa. Säilytys- ja varastointitilan lisäksi kylmä käyttöullakko on myös loistava tapa valvoa rakenteiden kuntoa, kun välikatolle on jo valmiiksi sujuva pääsy.

Käyttöullakkoristikko jättää ullakkokerrokseen enemmän tilaa, mutta sitä ei kuitenkaan ole suunniteltu asuintilaksi sopivaksi ja esimerkiksi huonekorkeus jää kauttaaltaan liian matalaksi. Käyttämällä käyttöullakkoristikkoa jää tila myös kapeammaksi, mutta ristikon voi valmistaa joko suorilla seinillä tai vinoseinillä, riippuen kuinka paljon tilaa ullakolle halutaan. Käyttöullakkoa ei myöskään eristetä lämmintä sisätilaa ajatellen, vaan varastointitilasta jää kylmä ullakko. Vanhassa rakennuksessa jo olevaa käyttöullakkoa ei välttämättä saa enää jälkikäteen remontoida asuintiloiksi, kaavoituksesta riippuen.