Kehäristikko

Kehäristikko on kätevä tapa lisätä huonetilaa

Eri kattotuoleista kehäristikko on tarkoitettu tuomaan lisää huonetilaa, ja se sopii erityisen hyvin puolitoistakerroksisiin rakennuksiin sekä kohteisiin, joissa halutaan rakentaa ullakko, joka on mahdollista myöhemmin muuttaa asuintilaksi. Tätä kattotuolimallia käytettäessä rakennuksessa on oltava yksi tai kaksi kantavaa väliseinää tai palkkilinja, jotta alapaarteen taipuminen pystytään välttämään. Taipumista voidaan ennaltaehkäistä myös lisäämällä kehien väleihin välipohjapalkkeja. Huonetilaa ei myöskään voi rakentaa ulkoseinälle asti, ja lattiarakenteen tulee täyttää yhdessä kattoristikon kanssa värähtelyvaatimukset.

Tilaamalla kehäristikon Pirkanmaan Ristikolta, saat mittatarkasti rakennukseen ja tarpeisiisi tuotetun kattotuolin. Kehäristikkoon liittyvät ristikkokuvat sekä viranomaisia varten tehtävät laskelmat toimitetaan kattotuolin mukana. Mahdollisissa ongelmatilanteissa kattoristikoihin liittyen voit aina kääntyä Pirkanmaan Ristikon neuvonnan puoleen.

Puusta valmistettu kehäristikko

Nostopalvelu kehäristikolle

Kun tilaat kehäristikon Pirkanmaan Ristikolta rakennuspaikalle toimitettuna, voidaan tilaukseen lisätä myös nostopalvelu tietyin ehdoin. Kysy lisätietoja nostopalvelusta samalla, kun teet tilausta kattoristikosta työmaalle toimitettuna!

Tarjouspyynnön lähettäminen ei sido vielä mihinkään. Otamme teihin yhteyttä tarjouksen tai lisätietopyynnön merkeissä!

Tulostettavat ristikkokaaviot > Ristikoiden asennus- ja tuentaohje

Pyydä tarjous kehäristikosta