Pulpettiristikko

Ota yhteyttä

Pulpettiristikko lisää katon turvallisuutta

Kattoristikko eli kattotuoli on rakennuksen kantava yläpohjarakenne. Eri ristikkomalleista pulpettiristikko on hyvä valinta silloin, kun rakennukselle halutaan modernimpi ilme. Pulpettiristikko on yleismallinen kattoristikko, jota voidaan käyttää varastorakennuksissa, suojarakennuksissa, autotalleissa ja asuinrakennuksissa.

Pulpettikatto on omiaan ohjaamaan esimerkiksi lumen pois kulkuväyliltä, minkä takia se on suosittu vaihtoehto myös pieniin piharakennuksiin, jotka reunustavat pihaa tai joiden talvista ylläpitoa halutaan helpottaa. Puoleemme kannattaakin kääntyä erityisesti esimerkiksi autotallin, pihavajan tai muun pienen rakennuksen ollessa ajankohtainen, sillä puinen kattotuoli on vaihtoehdoista edullisin.

Materiaalipankista löydät suunnittelun avuksi pulpettiristikon ristikkokaavion. Pirkanmaan Ristikko tuottaa kaikki kattoristikot mittatarkasti, juuri sinun rakennukseesi ja tarpeisiisi suunniteltuna, pitkän ammattitaidon tuomalla laadulla. Toimitamme kaikkien kattoristikoiden mukana ristikkokuvat, sekä viranomaisten vaatimat laskelmat. Kattoristikkoa mitoitettaessa ja mitatessa on huomioitava useita eri osatekijöitä, kuten ristikkoon vaikuttavat kuormat sekä erinäiset mitat. Pääsääntöisesti saat ristikon mitta- ja kuormitustiedot kohteesi päärakennesuunnittelijalta. Olemme luoneet valmiit ristikkokaaviot, jotta kattoristikoiden mittaaminen olisi mahdollisimman helppoa. Mikäli kohtaat ongelmia esimerkiksi pulpettiristikon suunnitteluvaiheessa, ota yhteyttä neuvontaamme.

Siirry tarjouspyyntölomakkeeseen

Pulpettikattotuoli tarpeesi mukaan

Oletko rakentamassa autotallia, varastoa, puuliiteriä tai vaikka vallan asuinkiinteistöä? Muista kiinnittää erityistä huomiota rakennuksen kattotuoliin. Kattotuoli on katteen alla oleva tukielementti, jonka tulee kstää katon ja esimerkiksi katolle kertyvän lumen paino. Hyvin kantavat kattotuolit ottavat vastaan kattoon kohdistuvan kuormituksen, jolloin katto kestää hyvin niin kovan tuulen kuin lumikuormankin vuosikymmenten ajan.

Pulpettiristikkoa voidaan käyttää yksittäin niin, että katon kaato saadaan yhdelle puolelle. Leveissä rakennuksissa voidaan myös käyttää kahta pulpettiristikkoa, jolloin keskelle tulee kantava linja, ja muodostuu harjaristikko. Esimerkiksi 18 metrin pulpettiristikot limitetään molemmilta puolilta keskituen päälle, ja näin saadaan muodostettua 36 metriä leveä rakennus harjaristikon muodolla. Käyttämällä kahta pulpettiristikkoa yhden kokoleveän kattotuolin sijaan, on asennustyö helpompaa.

Nostopalvelu pulpettiristikoille

Kaikki Pirkanmaan Ristikon tuottamat pulpettiristikot voidaan toimittaa suoraan rakennuspaikalle ja tiettyjen ehtojen täyttyessä toimituksen yhteyteen on mahdollista saada myös nostopalvelu. Palvelemme laajasti Pirkanmaan alueella, mukaan lukien seuraavat paikkakunnat: Pirkkala, Lempäälä, Nokia, Sastamala, Akaa, Valkeakoski, Toijala, Viiala, Ylöjärvi, Kangasala ja Orivesi. Halutessasi toimitamme pulpettiristikot myös Jyväskylään ja Satakuntaan sekä pääkaupunkiseudulle.

Pyydä tarjous pulpettiristikoista, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Tarjouspyyntö ei vielä sido mihinkään.  

Tulostettavat ristikkokaaviot > Ristikoiden asennus- ja tuentaohje

Pyydä tarjous pulpettiristikosta