Kattoristikot

Valitse ristikkotyyppi

Kattoristikot kaikkiin kohteisiin, nopeasti ja luotettavasti

Kattoristikko, tai kattotuoli, on vesikaton kannatinrakenne. Ristikkäin kiinnitettävät palkit tekevät kattotuolista jäykän ja kestävän, jolloin esimerkiksi liitoksiin ei synny taivutusjännitystä. Kattoristikon muoto määrää myös katon profiilin, joten rakennuskohteen käyttötarkoituksesta riippuen kattotuoli voi olla harjaristikko, pulpettiristikko, saksiristikko tai kehäristikko. Valmistamme myös käyttöullakollisia ristikoita, joissa huomioidaan kattotuolin alle tarvittava säilytystila.

  • Harjaristikko on ristikkotyypeistä yleisin. Se sopii asuinrakennuksiin, liikerakennuksiin ja autotalleihin.
  • Käyttöullakollinen ristikko mahdollistaa kaikkien neliöiden hyötykäytön, jättäen ylimpään kerrokseen hyvää varastointitilaa.
  • Pulpettiristikko sopii erityisen hyvin varastorakennuksiin, suojarakennuksiin ja asuinrakennuksiin. Pulpettikatolla on helppo ohjata esimerkiksi lumi ja sadevesi pois kulkuväyliltä.
  • Saksiristikko on omiaan omakotitalossa, konesuojassa tai muissa vastaavissa rakennuksissa.
  • Kehäristikko on oikea valinta silloin, kun ylin kerros halutaan hyödyntää huonetilana. Kehäristikko onkin erityisen suosittu valinta puolitoistakerroksisiin rakennuksiin.

Kattotuolien tilaaminen verkkosivuillamme on tehty mahdollisimman helpoksi. Syötä vain ristikkotyyppien sivuilla olevaan lomakkeeseen kaikki tarvitsemamme tiedot ja lähetä tarjouspyyntö, niin pystymme tekemään tarkan tarjouksen nopeasti ja ilman lisäkyselyitä. Täyttämällä kaikki tiedot huolellisesti voit varmistua siitä, että valmistamme kattoristikon sopimaan tarkalleen kohteeseen.

Puinen kattoristikko on edullinen ratkaisu pieniin rakennuksiin

Me Pirkanmaan Ristikolla valmistamme kattotuolit aina puusta. Puinen kattotuoli on edullinen vaihtoehto pienempiin rakennuksiin, kuten omakotitaloihin, autotalleihin ja muihin piharakennuksiin. Parhaimmillaan puiset kattoristikot ovat rakennuksissa, joissa kattoristikoiden jänneväli on enintään 20 metriä. Tätä suurempiinkin kohteisiin pystymme kyllä tarvittaessa toimittamaan kattotuolit.

Kattotuolit työmaalle toimitettuna

Toimitamme kattoristikot suoraan työmaalle, pääsääntöisesti noin 100 km säteellä Tampereesta, mutta suuntakuorma kuljettaa kuljettaa kattotuolit tarvittaessa kauemmaskin. Lähellä oleviin kohteisiin meiltä on mahdollista saada myös nostopalvelu, sen toteutus tulee sopia aina tapauskohtaisesti tilauksen yhteydessä.